Táltosparipa

Egy sikeres pedikűr és a tudatalattim átprogramozása

A tudatalatti erők befolyásáról az életünkre sokat lehet olvasni. Ha a hétköznapi életünkben érezzük annak hatását, hogy sikerül a tudatalattink a számunkra kedvező módon átprogramozni, az komoly eredmény. A hipnózistól kezdve sok módszer célozza meg ezt, én most a kineziológia és a théta healing technikáján keresztül, egy saját történettel mutatom meg, hogy megy ez. Ha van hasonló történeted, kommentben szívesen várom!

Két hete otthon voltam anyukámnál, mert Pesten volt egy vizsgám. Kislányommal négy napot töltöttünk a mi kis városunkban, ilyen alkalmakkor mindenféle programokat igyekszem belezsúfolni a napokba: találkozó barátokkal, gyerekes programok, fodrász, pedikűr, színház, könyvbemutató, jóga órák, gyerektorna, kerti partizás és traccs a szomszédokkal, szóval percre be van osztva az időm, előre beosztva.

feet-931921_1280

Így történt, hogy hétfőn kiderült, a keddi napon ütközés lesz: a pedikűr és a gyerektorna ütik egymást. Pedig mindkettőt nagyon akartam! Kétéves kislányom imádja a kisgyerekes jóga- és tornaórákat, mindig boldog, ha visszük. Viszont a nyár eleji pedikűrt sem akartam már eltolni újabb hetekkel, szerdára pedig nem volt szabad időpont. Mit lehet tenni? Dönteni a két program között. Vagy? Van más megoldás? Igen, ha…

leg-1048195_1280Igen, ha átprogramozom a tudatalattim, és megengedem magamnak, hogy megélhessem és megtapasztalhassam, hogy minden számomra fontos dologra van időm és lehetőségem. Feltettem magamnak a kérdést: Van-e bennem valami ellenérzés, hogy a pedikűr és a gyerektorna IS beleférjen a napomba? Hogyan érezném magam a nap végén, ha mindkettőt megvalósulva a nap részeként zárhatnánk az esti mesekor a keddi napunk? Az erre adott válaszom egy vidám képben, az öröm érzésére fókuszálva vizualizáltam. Mindezt nem egy szoba elmélyült csendjében, hanem a napfényes utca forgatagában, amikor épp a reggeli bevásárlásra baktattam. Merthogy a tudatalattink vizsgálatához nem feltétlenül kell becsukott szem és meditatív csend. Végig arra gondoltam ebben a negyedórás sétában, hogy a legjobb úton-módon álljon elő az a helyzet, hogy a pedikűr és a gyerektorna összepasszol, mindkettő sikerrel megvalósul. 

És voilá: a bevásárlásból hazafelé tartva útba esett egy szalon, ahol másnapra még éppen egy szabad pedikűr időpont volt, éppen akkor, amikor nekem megfelelt. Így szabad lett a délelőtt a gyerektornára, sőt, a pedikűrrel végezve még az esti jóga órára is éppen odaértem. Számomra kerek lett a nap! 🙂 Nem nyaralást kívántam a riviérán, nem is luxusautót, de a sikeres vizualizációnak és tudatalatti korrekciónak legalább annyira örültem, mintha pálmafás nyaralást nyertem volna 🙂

És a sorozat másnap folytatódott. Azért írom le, hogy lássuk, a tudatalattink ismerete, tartalmainak befolyásolása tényleg a leghétköznapibb módon befolyásolja az életünk.

A vizsga után sietnem kellett haza. Már hetek óta akartam venni egy bilit, mert eljött kétéves kislányom életében a szobatisztaság témája. A közelünkben lévő boltokban nem kaptam, rendeltem a neten, de kiderült, a cég csak őrült nagy késéssel tudná szállítani, lemondtam az egész rendelést. Viszont a vizsgáról hazafelé villamosozva eszembe jutott, hogy egyetlen üzlet utamba esik, ott meg kell próbálnom, és lennie is kell: így a 2. szülinapi ajándékok között még ott lehet a bili!

biliAz 1-es villamoson ülve, 3 megállóra a Lurdy háztól elkezdtem megvizsgálni a témához kapcsolódó tudatalatti hitrendszerem, majd egy gyors vizualizációval rögzítettem is a kívánságom: BILI a legjobb úton-módon a Lurdy házból! 

Megérkezés a Lurdyhoz, céltudatos léptekkel mentem is az információs pult felé: “Merre találok bababoltot az épületben?” – “Az nincsen.” Na, itt gyorsan átfutott rajtam: “Az nem lehet, érzem, hogy van itt valahol egy bolt, amire nekem szükségem van.” Máshogy tettem fel újra a kérdést: “Akkor egy üzlet, ahol műanyag árut lehet venni?” – “Ja, az esetleg van abban az új boltban, amelyik tegnap (!) nyílt az emeleten.” Már szaladtam is a mozgólépcső felé!

Nos, egy kis kincsestárra leltem. Rengeteg babás-gyerekes dolog, játék, mindenféle lakberendezési apróság mellett, és persze BILI!!! Még partikellékeket is vettem a hétvégi szülinapozáshoz, és egy gyönyörű Micimackós bilit választottam!

Lefelé menet még megálltam az információs pultnál, megköszöntem a segítséget, és elmondtam, hogy az üzletben rengeteg babás termék kapható – ha legközelebb valaki bababoltot keres, bátran küldjék oda! 🙂

Ha tetszett az írásom, köszönöm, ha megosztod. Ha szívesen olvasol még, nézz szét a menüben, vagy görgess lejjebb a képes cikkajánlómhoz. 

Továbbiakat a blog FACEBOOK oldalán találsz, melyet IDE KATTINTVA érsz el (vagy fenn, az oldalsávban is megtalálod). 

Ha hamarosan megjelenő önismereti-személyiségfejlesztő könyvem megjelenéséről, és a megjelenési kedvezményekről akarsz értesülni, akkor az oldalsávban vagy ITT LEHET ELŐREGISZTRÁLNI.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!