Táltosparipa

Levél Jézuskának, karácsonyfa az angyaloktól?

Mióta gyerekem van, az is fontos kérdése az életemnek, hogyan tudom átadni számára a hitet. Hogy sose legyen elveszve a nagyvilágban, mindig legyen kapaszkodója. Már gyerekként sem tudtam egyetérteni azzal a nézettel, hogy “a hit a gyengék kapaszkodója”. Erős, hívő embereket láttam magam körül, akik a hitük által voltak képesek úgy élni, hogy az számomra… Tovább »

Adventi meditáció 12 képben és mondatban

Ünnepelni mindig jó, de a karácsony valahogy más. Az egész világ díszbe öltözik. Már várakozni is jó. Hetekig készülünk rá, ez az advent. Hogy mit is jelent számomra? Azt minden évben érdemes átgondolni az adventi koszorú gyertyáinak fényében. Ebben most 12 mondat és kép segít. Nézegesd a képeket, érezd meg, melyik áll közel hozzád, és… Tovább »

Hóesés, hóember, hógolyó: jön a karácsonyi szünet

Mit szeretek a téli szünetben? Hát, a hóesést! Töltötted már a karácsonyi szünidőt faluhelyen, ahol az esti hóesésben ki lehet menni az udvarra, és az egész család hóembert épít? Városban élek, de, ha a tél ajándékoz nekem ilyen napot, azt nagyon megbecsülöm. Sötétedik. A hó egyre nagyobb pelyhekben száll. Még csak kergetjük egymást a hóban,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!