Táltosparipa

Számodra milyen az “álomszerűen jó” óvoda? Mi megtaláltuk!

Minden család életében eljön az idő, amikor fontos kérdés lesz: MELYIK ÓVODÁT VÁLASSZUK. Már, ha lehet választani. Tudom, hogy hálás lehetek, hogy mi választhatunk. Óvodakeresés miatt több óvodát meglátogattam, beszélgettem óvodapedagógus barátokkal, és olyanokkal, akiknek a gyereke épp most óvodás. Most egy olyan élményem írom le, amikor találkoztam azzal az óvodával, ami a mi szempontjaink… Tovább »

Motivációs tréning helyett

Mentáltréningeken és személyes konzultációk alkalmával sokszor kérdezik tőlem, hogy hogyan lehet akkor is motiváltnak maradni, amikor lecseng egy tanfolyam lelkesedése, amikor egyedül kell lendületben lenni a hétköznapi feladatok között. A válasz tömören: változtass mindent motivációvá! Legyen a fókuszod azon, hogy mindenből, amit látsz és hallasz, ami veled történik, motivációt nyerj! Figyeld meg a kicsi gyerekeket!… Tovább »

Mondókába zárt élet

Hallgatom a kislányom mondókáit és gyerekdalait – mint bármely anyuka, én is el vagyok olvadva, hogy az én 22 hónapos kis cicám hogy dalolászik 🙂 Az igazi közegemnek pici koromtól fogva a nyelvet érzem, így az ő beszédfejlődését figyelemmel kísérni számomra extra öröm.    Születésekor Petőfi kötetet vittem a klinikára, hogy az Alföld soraival fogadhassam…. Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!