Táltosparipa

Rólam

Végh-Fodor Mónika vagyok, a táltosparipa a legkedvesebb állatom. Hogy miért? 

Mert a bennünk lakozó erőt jeleníti meg a mesékben. Azt az erőt, amelyet – ha jól tápláljuk égő szénnel, tűzzel – fel tudunk magunkban éleszteni, és hihetetlen energiákat és lehetőségeket tudunk meglovagolni általa.

Keresem a világban azokat a történeteket, amelyek azt mutatják meg nekünk, hogy hogyan tudjuk a táltos paripánk élővé, energikussá tenni – azaz, hogyan tudunk harmonikusan, a vágyainkkal és az Univerzummal összhangban élni. Ezek a történetek jönnek a népmesékből, színházból, könyvekből, de emberi sorsokból és történésekből is – én pedig lejegyzem őket. Mert ezek a történetek élni tanítanak. 

A mesékből érkező inspirációt rendszerbe is szervezem: ez a Táltosparipa Mentáltréning©. Előadásokon, beszélgetőklubokban, egyéni segítő beszélgetésben találkozhatsz velem. 

Hamarosan pedig érkezik a Táltosparipa Mentáltréning Könyvek© 1. része, amelyben részletesen is megmutatom, hogyan élhetünk a mesék erejét használva harmonikus életet. Mesékről felnőtteknek…

 

2.szülinap 162

Pattanj fel Te is a Táltosparipára, a facebook oldalamhoz itt tudsz csatlakozni: https://www.facebook.com/taltosparipa/

Email: taltosparipablog@gmail.com

Kedvcsináló, hogy mit adhatnak a mesék a felnőtt embernek:

Ha tetszett az írásom, köszönöm, ha megosztod. Ha szívesen olvasol még, nézz szét a menüben, vagy görgess lejjebb a képes cikkajánlómhoz. 

Továbbiakat a blog FACEBOOK oldalán találsz, melyet IDE KATTINTVA érsz el (vagy fenn, az oldalsávban is megtalálod). 

Ha hamarosan megjelenő önismereti-személyiségfejlesztő könyvem megjelenéséről, és a megjelenési kedvezményekről akarsz értesülni, akkor az oldalsávban vagy ITT LEHET ELŐREGISZTRÁLNI.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!